Haber Kaynağı : ordu mesudiye_gazetesi
Son Güncelleme:09 Ağustos 2021 09:30
Birçok üniversiteden akademisyenin de yakından ilgilendiği Gölköy'de ortalama yaşam süresi 82 yıl olarak belirlenirken, Ordulu yöresel sanatçı Erol Aydoğan, bağlama ile "Gel Gölköy’e Uzun Yaşa " isimli parçayı söyleyerek dikkat çekti.
[caption id="attachment_14699" align="aligncenter" width="900"]

Gölköy ilçesi Ulugöl tabiat parkı[/caption]
ORMESHA- Ali Yazan: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü sanatçısı da olan Erol Aydoğan, Karadeniz konserleri kapsamında memleketi olan Ordu'nun Mesudiye ilçesine geldi.[caption id="attachment_14701" align="aligncenter" width="300"]

Erol Aydoğan[/caption]Aydoğan bağlama eşliğinde “Gel Gölköy’e Uzun Yaşa” diyerek seslendiren Aydoğan, görüntüleri sosyal medya hesabından da paylaştı. Çekilen görüntülerde yöresel sanatçının bağlama eşliğinde seslendirdiği parçayı dinleyen Gölköy İlçe sakinleri Aydoğan’ın paylaştığı bu görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı.“GEL GÖLKÖY’E UZUN YAŞA”DÖRT MEVSİMDE VAR GÜZELLİKMAYIS YEDİ HERYER ŞENLİK.İNSANINDA OLMAZ KEMLİKGEL GÖLKÖY’E UZUN YAŞA.İYİ YAŞA GÜZEL YAŞAVUR KENDİNİ DAĞA TAŞAGEL SENİNLE DOLAŞALIMULUGÖL’Ü BAŞTAN BAŞA.DAĞLAR ALMIŞ AVUCUNABİR UCUNDAN BİR UCUNA.GÜNEŞ’İ KOY BAŞ UCUNAGEL GÖLKÖY’E UZUN YAŞA.

İYİ YAŞA GÜZEL YAŞAVUR KENDİNİ DAĞA TAŞAGEL SENİNLE DOLAŞALIMULUGÖL’Ü BAŞTAN BAŞA.ADINI ALMIŞ KALESİCOŞKUN AKAR ŞELALESİ.PAZARI VAR CUMARTESİGEL GÖLKÖY’E UZUN YAŞA.İYİ YAŞA GÜZEL YAŞAVUR KENDİNİ DAĞA TAŞAGEL SENİNLE DOLAŞALIMULUGÖL’Ü BAŞTAN BAŞA.Söz_ Müzik: Erol AYDOĞAN
Yorum Yazın