Mesudiye Mal Müdürlüğü Kapatıldı

Mesudiye'de uzun yıllardır hizmet veren Malmüdürlüğü (Vergi Dairesi) nüfusun azlığı, vergi mükellefi sayısının azlığı gerekçe gösterilerek kapatıldı. Kararın duyulması ilçede büyük tepkiye ve üzüntüye neden oldu.
Mesudiye Mal Müdürlüğü Kapatıldı

Mesudiye Mal Müdürlüğü Kapatıldı

ORMESHA- Ufuk Yılmaz: Mesudiye'de uzun yıllardır hizmet veren Malmüdürlüğü (Vergi Dairesi) nüfusun azlığı, vergi mükellefi sayısının azlığı gerekçe gösterilerek kapatıldı. Kararın duyulması ilçede büyük tepkiye ve üzüntüye neden oldu.

Vatandaşlar, "Resmi kurumlarımız, müdürlüklerimiz bir bir kapanıyor. Bu durum ilçemizi daha da geriye götürecek. Gençler ilçede duramayacak. Dernekler, kurultay şimdi birşeyler yapsın. İktidar partisi Ak Parti, MHP, muhalefet partileri CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi ortak girişimlerde bulunsunlar. Eylem, miting yapılsın. Bu kararı geri aldırsınlar." ifadesini kullanarak, tepkilerini ve üzüntülerini dile getirdiler.

Yorum Yazın