MHP YÖNETİMİNDEN HASTANEYE TEBRİK ZİYARETİ

MHP YÖNETİMİNDEN HASTANEYE TEBRİK ZİYARETİ

ORMESHA- Ufuk Yılmaz: MHP Mesudiye İlçe Başkanı Hasan Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, Mesudiye Devlet Hastanesi Müdürü Eray Aksoy'u ziyaret edererek, başarılı çalışmaları için tebrik etti.

MHP İlçe Başkanı Hasan Açıkgöz, yönetim kurulu üyeleri Şinasi Keskin, Şahin Tuncer, Rıfkı Kurucan, gece gündüz demeden Evde Sağlık Hizmeti, 24 saat hizmet veren Nakil Ambulans, Acil ve Poliklinikte çok özverili çalışmalara imza atan personelleri tebrik ederek yapılan hizmetlere ilişkin tebrik ettiler.

Devlet Hastanesi Müdürü Eray Aksoy, MHP başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bugün MHP yönetim kurulunu oluşturan değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk.

Hastanemiz çalışanlarını ve bizleri ziyaret ederek, yaz yoğunluğunda yogun olarak çalışan gece gündüz demeden evde sağlık hizmeti olsun, nakil ambulansın 24 saat hizmet vermesi, acilde poliklinikte yapılan hizmetlere ilişkin tebriklerini ileten Mesudiye MHP İlçe Başkanı sayın Hasan Açikgöz ve yönetim ekibine teşekkür ediyorum. İlçemizde yapılan ve yapılması planlanan her türlü çalışmalarda yanımızda olacaklarını ilettiler" diyerek, teşekkür etti.

Yorum Yazın