Haber Kaynağı : ordu mesudiye_gazetesi
Son Güncelleme:11 Haziran 2021 12:40
Ordu Basın Kuruluşları Derneği (OBKD) Başkanı ve Ordu Mesudiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sefai Uzunyurt, OBKD Genel Sekreteri ve Marka 52 Gazetesi İmtiyaz sahibi Muhammet Küçüköksüz, OBKD yönetim kurulu üyesi ve Ordu Mesudiye Gazetesi İstanbul Temsilcisi Namık Kemal Tuncer, Yeni nesil dijital yayıncılığın öncüsü Kanal 34TV'nin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere, Televizyonun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan'ı ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundular.
[caption id="attachment_14103" align="aligncenter" width="300"]

OBKD logo[/caption]
ORMESHA: Yeni nesil dijital yayıncılığın öncüsü Kanal 34TV'nin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere, Ordu Basın Kuruluşları Derneği (OBKD) Başkanı ve Ordu Mesudiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sefai Uzunyurt, OBKD Genel Sekreteri ve Marka 52 Gazetesi İmtiyaz sahibi Muhammet Küçüköksüz, OBKD yönetim kurulu üyesi ve Ordu Mesudiye Gazetesi İstanbul Temsilcisi Namık Kemal Tuncer, Televizyonun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan'ı ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundular.

Kanal 34TV Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; "Ordu Basın Kuruluşları Derneği (OBKD) Başkanı ve Ordu Mesudiye Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Sefai Uzunyurt, OBKD Genel Sekreteri ve Marka 52 Gazetesi İmtiyaz sahibi Muhammet Küçüköksüz, OBKD yönetim kurulu üyesi ve Ordu Mesudiye Gazetesi İstanbul Temsilcisi Namık Kemal Tuncer, Yayın Grubumuzu ziyaretleriyle bizleri onurlandırdılar. Yerel Medyada dayanışma ve yeni nesil yayıncılık hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Yorum Yazın