TARİH ARAŞTIRMACISI MİTHAT BAŞ YEREL BASINA SAHİP ÇIKIYOR

TARİH ARAŞTIRMACISI MİTHAT BAŞ YEREL BASINA SAHİP ÇIKIYOR

ORMESHA: Tarih Araştırmacısı Yazar Mithat Baş, Yerel Basına desteğini sürdürerek, Ordu Mesudiye Gazetesi aboneliğini yeniledi.

Yıllarca öğretmen ve Mesudiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak eğitime hizmet veren Beyağaç Köyü doğumlu Mithat Baş, bir yandan da tarih araştırmaları yaptı
Mesudiye Tarihi başta olmak üzere, Ordu ve ilçeleriyle ilgili çok sayıda tarih kitabı çıkan Mithat Baş, ayrıca roman ve öykü dallarında da okurlarının karşısına çıkmayı sürdürüyor.

Yaşamını Ordu Altınordu ilçesinde sürdüren Tarihçi Yazar Mithat Baş, yaz aylarında doğduğu Beyağaç Zile Köyü ve yaylasına da gitmeyi ihmal etmiyor.

Ordu Mesudiye Gazetesi olarak, Aboneliğini yenileyerek Memleketinin Yerel Basınına sahip çıkan Mithat Baş hocamıza teşekkür ediyor, sağlık ve uzun ömürler diliyoruz.

Sen de Abone Ol, Memleketinin Gazetesini Yaşat!

1 Yıllık Abone Ücreti
Türkiye:1.000 TL.
Yurtdışı: 75 Euro

Bir Ekmek Birde Ordu Mesudiye Gazetesi, İkisinden de Vazgeçilmez!

Yorum Yazın